Hoidot ja hinnasto

 

 

Ennen raskautta

Hedelmällisyyttä tukeva ja vahvistava

yrttihoito sekä konsultointi raskautta toivottaessa sekä kotihoito-ohjeet

90 min      60€

 

Odottajille

Aromaterapiakonsultointi 30 min 30€ / 60 min 50€

Raskaushieronta

60 min     55€

90 min      65€

Synnytykseen valmistautuminen- konsultointi, eri aiheet

1-2h           50€

Rebozo- asentohoidot ja ohjaus

30 min     30€

 

Kukkatipat synnytykseen 20€ 30 min

Henkilökohtaisesti valitut kukkatipat synnytykseen valmistautumiseen ja synnytykseen. Ohjeet kotiin.

.

Synnytyksestä palauttava ja hemmotteleva hoito, 90 min 80€. Sisältää räätälöidyn aromaterapeuttisen kotihoito-öljyn. Hoito tehdään 0-2 viikkoa synnytyksestä. Vauvan voi ottaa mukaan.

 

 

 

Hoitoja hoitohuoneella

Fytoterapiahoidot   90 min   50€

Sisältää yrttijuoman, jalkakylvyn, räätälöidyn hoidon ja hieronnan, sekä yrttiteen lopuksi. Tarvittaessa kotihoito-ohjeet.

 

AROMAHIERONNAT   

90 min   50€

 

Hoito tehdään asiakkaalle henkilökohtaisesti valituilla eteerisillä öljyillä.

Eteeriset öljyt rentouttavat mieltä ja kehoa.   Tuoksut ja kosketus hoitavat fyysistä ja henkistä puoltamme.  Aromahieronta on luksus koko vartalon hieronta, jossa saat varmasti rentoutua. Hoidossa hierotaan selkä, jalat, vatsa, kädet, kasvot sekä pää.

 

  • Raindrop- hoito                                                                                60min  50€

 

 

Muut

Korvakynttilähoito

30 min    25€

korvakynttilähoito käy hyvin esimerkiksi flunssa-aikaan,  hoitoa voidaan käyttää mm. allergiseen nuhaan, toistuvaan korvatulehdukseen, korvien suhinaan ja tinnitukseen, liialliseen tiiviiseen vahaan korvassa, kuulon virkistämiseen, poskiontelotulehdukseen sekä päänsärkyyn ja migreeniin. Korvakynttilähoidon voi tehdä myös äideille että lapsille.

 

Lapsille

Satuhieronta hemmotteluhoito 30 min 20€. Voidaan yhdistää myös fytoterapiahoitoon.

Lasten fytoterapiahoito satuhieronnalla 60 min 40€

Onko lapsesi ollut lähiaikoina stressaantunut elämän muutoksista? Tai muuten vain alakuloinen? Satuhieronta ja kasvilääkintä ja ihanat hoitavat öljyt yhdistyvät tässä hoidossa. Hoidolla pystytään nostamaan myös lapsen immuunipuolustusta tai tukemaan lapsen terveyttä, jos meinaa tulla kipeäksi. Hoito räätälöidään henkilökohtaiseksi jokaiselle lapselle. Varatessa aikaa voi kertoa lapsen tilanteesta ja hoitotoiveista. Haluaisitko antaa lapsellesi ihanan aineettoman lahjan, ja tuoda hänet hemmoteltavaksi? Tähän hoitoon on saatavilla myös lahjakortteja.

Lasten fytoterapiahoito 30 min 20€. Tämä hoito sopii hyvin, jos kaivataan kasvilääkinnän apuja lapsen terveyden tukemiseen, mutta ei tarvita sadun kautta tulevaa hoitokosketusta.

Korvakynttilähoito 30 min 25€

 

 

 

Naiseuden ylistys- nuoren naisen naiseuden juhla           2,5h                       150€

Naiseutta pitää juhlia!  Naiseuden juhlien järjestäminen omalle tyttärelle ja hänen rakkaimmille ystäville, on mitä ihastuttavin tapa juhlistaa nuorta naista, esimerkiksi ensimmäisten kuukautisten alettua. Hemmottelua ja naiseuden ylistystä. On ihana juhlistaa naiseuden matkan alkamista! Kuukautiset ja naisena oleminen ei ole mikään häpeä!

 

Mother´s blessing juhlan järjestäminen                              2,5h                       150€

Äidiksi tuleminen on ihana asia elämässä, oli se sitten ensimmäistä kertaa, kolmatta tai viidettä kertaa. Kokoa joko itse ystävät kokoon, tai järjestä yllätysjuhlat ystävälle Äidiksi siunaamisjuhlien muodossa! Ihanaa ja tunnelmallista yhdessäoloa, tulevaa äitiä hemmotellen!

 

Kysy myös hemmotteluhoitojen ohjaamista erilaisiin juhliin, naisten hemmotteluhetkiin tai polttareihin!

Info@aitiydenilo.fi