Erityislasten ravintolisät

Minulla on myynnissä ZinZinon Balance-öljyä sekä testejä, joilla voi mitata lapsen rasvahappotasapainoa. Monet erityislapset, niin kuin kuka tahansa terve lapsi ja aikuinen, ovat hyötyneet valtavasti laadukkaasta ZinZinon kalanlihaöljystä.

Lisäksi minun kauttani saa Young Livingin eteerisiä öljyjä, joilla voi auttaa keskittymistä, tehostaa oppimista, sekä kohentaa lapsen ja koko perheen vastustuskykyä.

Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan teidän perheeseen sopivat tuotteet. Autan mielelläni!

 

 

 

Mistä kaikki alkoi? 

Odotimme mieheni kanssa ensimmäistä lastamme. Raskausaikana oli kontrolloitavia asiota, sikiön laajentunut lisämunuainen, kuuma hellekesä ja turvotuksia. Alussa oli ollut kaksoisraskaus, josta toinen oli mennyt kesken raskausviikkojen alussa ja sitä seurattiin ja määrättiin hormonit pitämään kohdunsuuta kiinni, jotta toinen edes pysyisi matkassa. Monia juttuja, ja raskausaika oli ehkä enemmän huolehtimista kuin siitä nauttimista ja kehoon luottamista.

 

Lokakuussa meille syntyi erityislapsi ja koko perheemme tarina oikeastaan lähti siitä. Koululääketieteen puolelta emme saaneet perusterapiota enempää  apua. Oli etsittävä apua itse, otettava selvää ja kokeiltava eri tuotteita. Oikeastaan ajauduin vahingossa luontaislääketieteen polulle. Tuolloin en vielä tiennyt mihin tämä kaikki saattaisi lopulta johtaa. Opiskelin lisää perhettäni varten, miten voin auttaa poikaani vielä enemmän. Lopulta löytyi myös jättisuuri unelma, voisikohan auttaa kaikella tällä opiskelemallani muitakin?

Kaikista paras tapa saada vitamiineja ja korjata ravintoa perheessä on vihermehujen tekeminen. Luomukasvikset ja hedelmät mehustetaan ja nautitaan tuoreena.

Mutta joskus tarvitaan vieläkin isompia annoksia ja ns. täsmäiskuja. Silloin voi olla hyväksi ottaa apuun laadukkaat hyvät ravintolisät. Monilla erityislapsilla on ollut valtava puute hyvistä rasvahapoista, ja monet perheet ovat saaneet niistä valtavasti apua kehityksen tukemiseen, vastustuskykyyn, sekä keskittymiskykyyn.