Palvelut ja hoidot

Ennen raskautta

Fytoterapiakonsultointi ja hoito 50€

Mitä yrttejä ja vitamiineja kannattaisi käyttää raskautta miettiessä. Millä yrteillä ja tuotteilla voit vahvistaa hedelmällisyyttäsi. Sisältää yrttijuoman, räätälöidyn hoidon ja hieronnan, sekä yrttiteen lopuksi. Lisäksi kotihoito-ohjeet.

Aromaterapiakonsultointi 50€

Mitä öljyjä voit ja kannattaisi käyttää ennen raskautta?

Odottajille

Vyöhyketerapeuttinen synnytyksen käynnistyshoito ja rentoutus 1h 15 min 50€

Postpartum eli synnytyksen jälkeisen koti -itsehoidon konsultointi ja synnytys- ja palautumisöljyn sekoittaminen 50€. Voidaan tehdä myös etänä, ja öljyn lähettäminen postitse (+5,90€). 

Suomalaiset Kukkatipat synnytykseen 15€, hoidon yhteydessä 10€.

Synnytyksen jälkeen 

Hemmotteleva ja palauttava hoito  synnytyksen jälkeen 50€

Vauvan voi ottaa mukaan hoitolaan ja imettää tarvittaessa.

Doulan postpartum käynti Tampereen alueella 55€/h (kysy hintaa muualle Pirkanmaalle). Kotikäynnillä on mahdollista neuvoa kotihoidossa synnytyksestä palautumisessa sekä tehdä vauvahierontaa. Vauvalla voi synnytyksestä jäädä jumeja ja vauvahieronnalla voidaan auttaa vauvaa.  Lisäksi käyntiin kuuluu imetysohjausta tarvittaessa

Aromahieronnat      50€

Aromahieronta koko vartalolle

 Eteeriset öljyt valitaan asiakashaastattelun pohjalta ja asiakkaan toiveen mukaan. Hierotaan selkä, vatsa, jalat, kädet ja lopuksi rentouttava kasvo-ja päähieronta. Hoitoon kuuluu pieni pullo vietäväksi kotiin samaa öljyseosta millä hoitolassa hoidettiin tehostamaan hoidon vaikutusta vielä kotona.

Uupuneen äidin virkistyshoito 

Hoito on hemmotteleva koko vartalon aromahieronta, johon valitaan piristävät ja rentouttavat eteeriset öljyt hieronta-ja hoitoöljyiksi.

Äidin rakkaus- hemmotteluhoito

Äidin rakkaus-hemmotteluhoidossa, hoidetaan äitiä tai naista sydäntä hellivin tuoksuin, hieroen kehoa. Lisäksi hoitoa tehostamaan laitetaan lämpöpakkaukset, joiden kanssa hoidettava saa rentoutua, lämmön tehostaessa hoitovaikutusta.

Raindrop-hoito    

Raindrop hoidossa yhdistyvät korkealaatuiset terapeuttiset eteeriset öljyt, Vitaflex tekniikka ja hieronta.

Hoidon aikana öljyt sivellään olkavarsiin,selän iholle, sekä jalkojen Vitaflex pisteisiin kehoa tasapainottaen.

Hoito kestää noin tunnin ja öljyjen vaikutus iholla vaikuttaa jopa seuraavan viikon ajan. Öljyt vaikuttavat positiivisesti verenkiertoon, lihaksiin ja mielialaan.

Vitaflex on vanha tiibetiläinen hoitomuoto, joka käännettynä tarkoittaa ”Elinvoimaa heijasteiden kautta”

Se on erityinen tekniikka, joka saa öljyjen hyödyt leviämään koko kehoon tiettyjen pisteiden kautta.
Vitaflex pisteiden käsittely stimuloi kehon kaikkia toimintoja ja energiaa vapautuu pisteitä paineltaessa. Tämä sähköinen lataus kulkee hermoratoja pitkin kehossa oleviin tukoskohtiin. Vitaflex yhdistettynä terapeuttisen tason öljyihin vapauttaa kehosta kuona-aineita, parantaa kudoksia ja lisää solujen hapensaantia. Näin hoito laukaisee monenlaisia jännitystiloja ja tasoittaa kehon energioita

Kuningattaren jalkakylpy ja hemmotteleva päähieronta  30 min 25 €

Ihana hemmotteleva jalkakylpy yrtein/ kukkasin. Jalkakylpy rentouttaa sekä virkistää. Lisäksi jalkakylvyn aikana rentouttavaa päähierontaa.

Jalkakylvyssä yrtit pääsevät hoitamaan koko kehoa.

Fytoterapiahoidot 50€

Hoito sisältää yrttijuoman, asiakkaalle räätälöidyn hoidon ja hieronnan, sekä yrttiteen lopuksi. Lisäksi kotihoito-ohjeet.

Muut hoidot

Korvakynttilähoito aikuisille ja lapsille 25€

korvakynttilähoito käy hyvin esimerkiksi flunssa-aikaan,  hoitoa voidaan käyttää mm. allergiseen nuhaan, toistuvaan korvatulehdukseen, korvien suhinaan ja tinnitukseen, liialliseen tiiviiseen vahaan korvassa, kuulon virkistämiseen, poskiontelotulehdukseen sekä päänsärkyyn ja migreeniin. Korvakynttilähoidon voi tehdä myös äideille että lapsille.

Lasten hoidot

Satuhieronta 20€

Fytoterapia 40€, sisältää haastattelun ja hoidon hoitolassa ja kotihoito-ohjeet.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta opiskeluajan opiskeluhinnoin 30€

Vyöhyketerapeuttinen hieronta lapselle (1-10v) 40 min 40€

Korvakynttilähoito 25€

Ota yhteyttä ja varaa aika hoitoon Info@aitiydenilo.fi tai 0505672101