Joka äidin piristävät Must have-tuotteet!

Mitkä ovat ne tuotteet, joita ilman en halua olla?

Neljän lapsen äitinä minun on huolehdittava itsestänikin, jotta jaksan pyörittää arkea.  Jaan teille tässä omat suosikkini. Sitrustuoksut on helpoin ja kätevin tapa piristää itseään arjessa.

Sitrustuoksut ovat myös edullisia, joten ne voi hankkia vaikka kaikki.. Lime, greippi, mandariini, appelsiini, bergamot, sitruuna. Ihanan raikkaita kaikki! Kevään kynnyksellä kun kaipaa piristystä, nämä piristävät!

 

33863760395_2d91a0a9c9_k

 

Jokainen äiti tarvitsee itselleen sitrustuoksuja! Miksi? No veikkaanpa, että silloin tällöin voi kaivata piristystä, tai ainakin minä tarvitsen sitä rutkasti monena aamuna!

APPELSIINI

Luo hyvänolon tunnetta, ja onnellista ilmapiiriä. Tiesitkö, että Sveitsissä appelsiiniöljyä käytetään synnytyssairaalassa jo aulassa, sekä synnytyshuoneissa?

SITRUUNA

piristävä, ja mieltä kohottava, virkistävä. Sitruuna on myös lyömätön apu tahranpoistossa! Olen sillä saanut jopa mustikkatahrat pois! Eli joka äidin must-have!

 

YLvesipullo

GREIPPI

Greippi on yksi minun omista suosikeistani. Miksi? Se on todella piristävä ja raikas tuoksu. Laitan tätä öljyä vartalovoiteeseen sekä välillä suihkugeeliinkin. Tiesitkö, että Young Livingillä on myös olemassa neutraali suihkugeelipohja, johon voit itse lisätä haluamasi öljytipat! Se on minulla käytössä, öljyt voi valita fiiliksen mukaan, iltaisin laventelia, urheilun jälkeen piparminttua, aamulla greippiä. Helppoa ja kätevää!

BERGAMOT

Bergamot on sitrusöljyistä eniten piristävin. Siitä löytyy PupMedistäkin tutkimuksia. Tätä käytän, kun kaipaan paljon piristystä. Tämän öljyn kanssa täytyy vain olla todella varovainen, sillä se voi aiheuttaa iholäikkiä auringon valon kanssa. Bergamotista saa ihanan yhdistelmän laventelin kanssa vaikka aromahierontaan, jolloin näiden kahden piristävät  ja rentouttavat ominaisuudet yhdistyvät.

MANDARIINI (TANGERINE)

Mandariini on lempeä öljy. Se sopii hyvin myös vauvahierontaan. Mandariiniöljyllä voit hoitaa raskausarpia, jos sinulle on sellaisia tullut. Mandariini on myös kameleonttiöljy, eli se tekee kehossa sitä mitä tarvitsee, sitä voi käyttää hyvien unien tukemiseen tai sitten voi hyödyntää sen piristäviä ominaisuuksia. Mandariinia voi käyttää myös rauhoittamaan lapsia sekä edistämään niiden oppimista.

 

LIME

Lime on ihanan raikas tuoksu. Stress Away- tuotteessa on limeä.  Limeä käytetään ihon hoidossa ja aromaterapiassa selluliittihoidoissa. Limellä voi myös vahvistaa hengitysteitä ja immuunipuolustusta.

 

NingXia Red- juoma

Olen käyttänyt NingXiaa nyt vuoden alusta. Minulla pääsi puolitoista viikkoa sitten loppumaan tämä juoma kotoa, ja ajattelin sinnitellä kuukausitilauksen tulemiseen asti. Virhe! Olo oli kyllä paljon enemmän puhki tuon ajan kun ei ollut juomaa. Otan itse juoman aamulla ensimmäiseksi ennen muuta aamupalaa. Kummasti sitä huomaa tuotteiden tehon silloin kun niitä ei käytä. Totesin, että en halua että tämä tuote enää loppuu kotoa. Sitä on oltava!

32634592004_8ec537be2f_b