Mother´s blessing -juhlat

Mitkä ovat mother´s blessing- juhlat ja miten ne eroavat perinteisistä Babyshower -vauvajuhlista?

 

Mother´s blessing -juhlat keskittyvät odottavaan äitiin tulevan vauvan sijaan. Äidille järjestetään oma hetki, johon kootaan kaikki ihanat ystävät koolle, ja vaikka oma äiti ja siskot, kenen kanssa haluaakin juhlistaa hetkeä.  Juhlan koolle kutsujana voi tuleva äiti toimia itse, ja pyytää ohjelman seremoniamestariksi esimerkiksi doulaa, joka on järjestänyt mother´s blessing juhlia, ja tietää mistä niissä on kyse.

 

Mother´s blessing- juhlat-2

 

Juhlissa hemmotellaan tulevaa äitiä, ja ohjelma juhlissa on tunnelmallista, herkkää ja rentouttavaa. Odottajan hemmotteluun pääsevät osallistumaan kaikki vieraat. Ohjelmassa voi olla yrttijalkakylvyt kaikille vieraille, käsihoidot, ihania herkkuja nyyttikestityylillä kerättynä. Sekä aivan ihana ja tunnelmallinen suolaseremonia yrtteineen, kukkineen ja tuoksuineen, jossa kaikki saavat toivoa omaan elämäänsä jotain ihanaa, sekä lausua odottajalle toiveita ihanaan synnytykseen.

 

 

Mother´s blessing- juhlat-3

 

 

Mother´s blessing juhlissa äitiä voidaan hemmotella pää,-käsi-, ja jalkahieronnalla, hiusten letityksellä sekä ihanalla kampauksella.

Odottaja saa yleensä hiuksiinsa kukkaseppeleen, joka voi olla valmis kukkakaupasta tilattu, vieraiden yhdessä tekemä, tai vaikka valmis ihana kukkaseppelepanta, joita saa monista kaupoista, missä myydään hiusjuttuja.

 

 

 

 

Miksi kannattaisi järjestää Mother´s blessing juhlat?

Jokainen nainen ansaitsee hemmottelua, ja ihanan hetken jota muistella myöhemmin. On ihana koota lähipiirin naiset yhteen ja juhlistaa raskautta, oli se ensimmäinen tai vaikka viides kerta!

Juhla on myös ihana järjestää, jos raskauden aikana on ilmennyt jotain murhetta, tai vaikka perheeseen odotetaan erityslasta. Mikä silloin ihanampaa, kuin koota ystävät lähelle jakamaan hetkeä, ja tehdä raskausajasta silti ihana.  Ystävät voivat kantaa odottajaa synnytykseen,  ja olla läsnä monin eri tavoin raskauden loppuun asti, vaikka ajatuksin ja rukouksin äidin ja vauvan puolesta.

Mother´s blessing juhlien ohjelma räätälöidään joka kertaan omanlaisekseen odottajan mukaan. Ohjelmassa voi olla myös masukipsin tekoa, masumaalausta, synnytyskorun tekoa, äidiksi siunaaminen, runoja ja ajatuksia äitiydestä.

 

 

Mother´s blessing- juhlat-4

 

 

Jokainen odottaja ansaitsee elämäänsä iloa ja hemmottelua!

 

 

Mother´s blessing- juhlat-5

 

 

 

 

Äitiyden Ilo