Miten hoitaa korvakipua?

Minulta on usein kysytty vinkkejä korvakivun hoitoon.

Listaan tähän teille muutamat vinkit, joilla pärjäätte kotona hyvin, niin että yöllä ei tarvitse päivystykseen lähteä, tai voitte jopa saada itse hoidettua korvat kuntoon.

 

Yksi lapsistamme on sellainen, joka alkaa valittaa korvakipua jos on tulossa kipeäksi. Kipuun kannattaa reagoida heti, ja aloittaa hoitaminen saman tien. Näillä alla listatuilla keinoilla olen aina saanut korvakivun väistymään ja korvat kuntoon.

 

Annan ihan ensin homeopaattista Apista, joka on pistävän kivun aine.

Seuraavaksi laitan korvan keskellä oleviin nipukoihin Purification/ Tea tree, tai laventeliöljyä (eteeristä, Young Livingin, jotka toimivat kyllä niin kuin pitää vieden tulehdusta ja poistaen kipua.)

Sitten laitan Frantsilan Karvakorvauutetta korvien ympärille ja taakse.

Lopuksi teen vielä korvakynttilähoidon hieroen samalla koko korvaa karvakorvauutteella.

Jos kipu vielä näiden jälkeen jatkuu, annan Apista ahkeraan, sekä laitan jotakin yllä mainituista eteerisistä öljyistä korvan ”nipukkaan” usein. Monesti tämä hoito on ollut riittävä, ja korvakipu ei pääse kehittymään pahaksi kun hoito on aloitettu heti.

 

Äitiyden ilosta saat hankittua Frantsilan tuotteita, sekä myös korvakynttilähoitoja.

 

Haluaisitko oppia itse tekemään korvakynttilähoitoja?

Kerää porukka, noin 4 ihmistä vähintään, niin tulen pitämään teille korvakynttiläkurssin, jolloin voit itse tehdä lapsellesi korvakynttilähoitoja.

 

Kirjavinkki: Rauli Mäkelä: Irti tulehduskierteestä. Suosittelen tätä kirjaa, jos on korvatulehduskierteessä, ja haluaa siitä pois!